Johan Derksen over uitspraken Sierd de Vos tijdens Besiktas - Ajax: "Hij doet gekke dingen"

Johan Derksen over uitspraken Sierd de Vos tijdens Besiktas - Ajax: "Hij doet gekke dingen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

Johan Derksen over uitspraken <em>Sierd de Vos</em> tijdens Besiktas - Ajax: &quot;Hij doet gekke dingen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv. Johan Derksen vind de ophef over de uitspraken van Sierd de Vos terecht, maar overdreven: "Sierd is een aardige jongen, maar het is typisch zo'n verslaggever die gekke dingen doet om op te vallen." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen vind de ophef over de uitspraken van Sierd de Vos terecht, maar overdreven: "Sierd is een aardige jongen, maar het is typisch zo'n verslaggever die gekke dingen doet om op te vallen."

Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over uitspraken Sierd de Vos tijdens Besiktas - Ajax: "Hij doet gekke dingen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV