Viroloog doet harde uitspraak: "De boosterprik gaat ons niet uit de crisis helpen"

Viroloog doet harde uitspraak: "De boosterprik gaat ons niet uit de crisis helpen"

De campagne voor de boosterprik is inmiddels opgestart, de eerste tachtigplussers en zorgmedewerkers kunnen hun boostervaccinatie halen. De campagne lijkt zelfs al een positief effect te hebben, toch mogen we geen wonderen verwachten van de boosterprik. Hoogleraar Klinische Virologie van het Leids Universitair Medisch Centrum Louis Kroes vertelt waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Viroloog</em> doet harde uitspraak: &quot;De <em>boosterprik</em> gaat ons niet uit de <em>crisis</em> helpen&quot; De campagne voor de boosterprik is inmiddels opgestart, de eerste tachtigplussers en zorgmedewerkers kunnen hun boostervaccinatie halen. De campagne lijkt zelfs al een positief effect te hebben, toch mogen we geen wonderen verwachten van de boosterprik. Hoogleraar Klinische Virologie van het Leids Universitair Medisch Centrum Louis Kroes vertelt waarom. Tekst gaat verder onder de video. De boosterprikOok vandaag zijn er weer meer dan 22.000 positieve besmettingen, steeds meer mensen maken het virus door en dat zijn niet alleen de ongevaccineerde mensen. Viroloog Kroes vertelt dat de boosterprik een nuttige zaak is, maar we mogen er geen wonderen van verwachten: "De boosterprik gaat ons niet uit de crisis helpen." Bekijk de video van Radio 1 hierboven. Bekijk ook Diederik Gommers in Op1 over Code Zwart: "Komende dagen verandering zien anders spoedoverleg" Bekijk deze video » Op1 gemist? "De GGD verwacht 85 coronabesmettingen op vluchten uit Zuid-Afrika" Bekijk deze video »
Nieuws :
Viroloog doet harde uitspraak: "De boosterprik gaat ons niet uit de crisis helpen"

De boosterprik
Ook vandaag zijn er weer meer dan 22.000 positieve besmettingen, steeds meer mensen maken het virus door en dat zijn niet alleen de ongevaccineerde mensen. Viroloog Kroes vertelt dat de boosterprik een nuttige zaak is, maar we mogen er geen wonderen van verwachten: "De boosterprik gaat ons niet uit de crisis helpen."

Bekijk de video van Radio 1 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Viroloog doet harde uitspraak: "De boosterprik gaat ons niet uit de crisis helpen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV