Finale K2 zoekt K3: Openingsoptreden Diede, Amy, Celester en Julia 'Straal'

Finale K2 zoekt K3: Openingsoptreden Diede, Amy, Celester en Julia 'Straal'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond is het tijd voor de finale van K2 Zoekt K3 en dat betekent dat we er eindelijk achter gaan komen wie nummer drie wordt in de bekende formatie. De show wordt geopend door een spetterend openingsoptreden van Diede, Amy, Celester & Julia.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Finale K2 zoekt K3</em>: Openingsoptreden Diede, Amy, Celester en Julia <em>'Straal'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Vanavond is het tijd voor de finale van K2 Zoekt K3 en dat betekent dat we er eindelijk achter gaan komen wie nummer drie wordt in de bekende formatie. De show wordt geopend door een spetterend openingsoptreden van Diede, Amy, Celester & Julia. Tekst gaat verder onder de video. StraalDe vier overgebleven finalisten openen de liveshow met het nummer 'Straal'. Marthe De Pillecyn moet de finale helaas missen, ze is besmet met het coronavirus en zit dus thuis. Gelukkig hoeven we Marthe niet helemaal te missen, het K3-lid heeft namelijk een live verbinding vanuit haar huis met de studio. De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Straal
De vier overgebleven finalisten openen de liveshow met het nummer 'Straal'. Marthe De Pillecyn moet de finale helaas missen, ze is besmet met het coronavirus en zit dus thuis. Gelukkig hoeven we Marthe niet helemaal te missen, het K3-lid heeft namelijk een live verbinding vanuit haar huis met de studio.

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV