Finale K2 zoekt K3: Julia, Hanne en Marthe swingen met 'Giddy-up-a-gogo'

Finale K2 zoekt K3: Julia, Hanne en Marthe swingen met 'Giddy-up-a-gogo'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Julia mag in de finale van K2 zoekt K3 als eerste optreden met Hanne en Marthe. En wat voor optreden! Samen zingen ze het nummer 'Giddy-up-a-gogo'. Een vrolijk en sptterend begin van de finaleshow.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Finale K2 zoekt K3</em>: Julia, Hanne en Marthe swingen met <em>'Giddy-up-a-gogo'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Julia mag in de finale van K2 zoekt K3 als eerste optreden met Hanne en Marthe. En wat voor optreden! Samen zingen ze het nummer 'Giddy-up-a-gogo'. Een vrolijk en sptterend begin van de finaleshow. Tekst gaat verder onder de video. K2 zoekt coronaEen van de leden van K3, Marthe De Pillecyn, is besmet geraakt met het coronavirus. De Belgische is daarom niet fysiek aanwezig bij de finaleshow van K2 zoekt K3. Marthe heeft laten weten dat ze milde klachten heeft, ze woont de show via een livestream bij. De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Finale K2 zoekt K3: Julia, Hanne en Marthe swingen met 'Giddy-up-a-gogo'

K2 zoekt corona
Een van de leden van K3, Marthe De Pillecyn, is besmet geraakt met het coronavirus. De Belgische is daarom niet fysiek aanwezig bij de finaleshow van K2 zoekt K3. Marthe heeft laten weten dat ze milde klachten heeft, ze woont de show via een livestream bij.

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV