ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is om 20:25 uur de grote finale van het operaprogramma ARIA te zien op NPO 1. Er zijn nog drie kandidaten over, die voor de laatste maal de degens kruisen. SamenzangDe finale wordt afgetrapt met een samenzang van de drie finalisten. De kandidaten zingen het lied 'Libiamo', dat behoort tot de allerberoemdste operafragmenten die er zijn. Het koor van de Nationale Opera staat hen bij. Vervolgens zingen de drie finalisten individueel een prachtige aria. Giulio Cesare'Non so più' uit de opera Le nozze di figaro komt voorbij, en ook 'Piangerò, la sorte mia' uit de opera Giulio Cesare mag niet ontbreken. Verder wordt ook 'Vien diletto, è in ciel la luna' uit de opera I puritani gezongen. Tot slot zingt het koor van de Nationale Opera 'Va, Pensiero' uit de opera Nabucco. Alle fragmenten uit deze uitzending ARIA: Elenora Hu wint finale, bekijk het moment van de uitslag Bekijk deze video » Finale ARIA: Elenora zingt - Vien, diletto e in ciel la luna (Bellini) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is om 20:25 uur de grote finale van het operaprogramma ARIA te zien op NPO 1. Er zijn nog drie kandidaten over, die voor de laatste maal de degens kruisen.

Samenzang
De finale wordt afgetrapt met een samenzang van de drie finalisten. De kandidaten zingen het lied 'Libiamo', dat behoort tot de allerberoemdste operafragmenten die er zijn. Het koor van de Nationale Opera staat hen bij. Vervolgens zingen de drie finalisten individueel een prachtige aria.

Giulio Cesare
'Non so più' uit de opera Le nozze di figaro komt voorbij, en ook 'Piangerò, la sorte mia' uit de opera Giulio Cesare mag niet ontbreken. Verder wordt ook 'Vien diletto, è in ciel la luna' uit de opera I puritani gezongen. Tot slot zingt het koor van de Nationale Opera 'Va, Pensiero' uit de opera Nabucco.

Bekijk hier alle video's en artikelen van ARIA

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV