De Dating Quiz: Jurre zingt Nederlandstalig voor Janneke

De Dating Quiz: Jurre zingt Nederlandstalig voor Janneke

In De Dating Quiz gaan singles op zoek naar de liefde. De blind date met Janneke en Jurre lijkt goed te verlopen. Jurre houdt wel van Nederlandstalige muziek en is niet bang om zijn zangkunsten te laten horen. Daar kan Janneke wel om lachen.

Bekijk hieronder het fragment uit De Dating Quiz.

<em>De Dating Quiz</em>: Jurre zingt Nederlandstalig voor Janneke In De Dating Quiz gaan singles op zoek naar de liefde. De blind date met Janneke en Jurre lijkt goed te verlopen. Jurre houdt wel van Nederlandstalige muziek en is niet bang om zijn zangkunsten te laten horen. Daar kan Janneke wel om lachen. Bekijk hieronder het fragment uit De Dating Quiz. De Dating Quiz is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Dating Quiz is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Dating Quiz: Jurre zingt Nederlandstalig voor Janneke of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV