Talkshow M gemist? Thjum Arts grote winnaar Cameretten: "En nu weer spelen!"

Talkshow M gemist? Thjum Arts grote winnaar Cameretten: "En nu weer spelen!"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 29 november. Je kan ook de hele uitzending van 29 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Thjum Arts grote winnaar Cameretten: &quot;En nu weer spelen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 29 november. Je kan ook de hele uitzending van 29 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Thjum Arts treedt als grote winnaar van het cabaretfestival Cameretten in de voetsporen van onder andere Theo Maassen, Brigitte Kaandorp en Daniël Arends. Hij won niet alleen de juryprijs maar óók de publieksprijs met zijn voorstelling Tijdloos Genot. "Ik voel me nog steeds helemaal top," zei hij in Talkshow M over het winnen van de dubbel. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Thjum Arts grote winnaar Cameretten: "En nu weer spelen!"

Thjum Arts treedt als grote winnaar van het cabaretfestival Cameretten in de voetsporen van onder andere Theo Maassen, Brigitte Kaandorp en Daniël Arends. Hij won niet alleen de juryprijs maar óók de publieksprijs met zijn voorstelling Tijdloos Genot. "Ik voel me nog steeds helemaal top," zei hij in Talkshow M over het winnen van de dubbel.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Thjum Arts grote winnaar Cameretten: "En nu weer spelen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV