Jan Dulles en Caroline emotioneel tijdens babybezoek: "Positiviteit is terug"

Jan Dulles en Caroline emotioneel tijdens babybezoek: "Positiviteit is terug"

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline hebben een bewogen week achter de rug, ze werden namelijk ouders van hun prachtige dochtertje Lina. Ook al doet het recente verlies van dochter Donna nog steeds pijn, het koppel is helemaal in de wolken. Aran Bade ging namens RTL Boulevard op babybezoek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Dulles</em> en <em>Caroline</em> emotioneel tijdens <em>babybezoek</em>: &quot;Positiviteit is terug&quot; Jan Dulles en zijn vriendin Caroline hebben een bewogen week achter de rug, ze werden namelijk ouders van hun prachtige dochtertje Lina. Ook al doet het recente verlies van dochter Donna nog steeds pijn, het koppel is helemaal in de wolken. Aran Bade ging namens RTL Boulevard op babybezoek. Tekst gaat verder onder de video. Positiviteit is terugJan en Caroline hebben samen al twee kinderen, James van 3 en de vorig jaar overleden Donna. Zij overleed plotseling toen ze slechts drie maanden oud was. Tijdens het babybezoek vertelt Jan Dulles dat de positiviteit weer terug is in hun leven. Toch blijft het ergens een dubbel gevoel, vertellen de kersverse ouders. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Jan Dulles en Caroline emotioneel tijdens babybezoek: "Positiviteit is terug"

Positiviteit is terug
Jan en Caroline hebben samen al twee kinderen, James van 3 en de vorig jaar overleden Donna. Zij overleed plotseling toen ze slechts drie maanden oud was. Tijdens het babybezoek vertelt Jan Dulles dat de positiviteit weer terug is in hun leven. Toch blijft het ergens een dubbel gevoel, vertellen de kersverse ouders.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Dulles en Caroline emotioneel tijdens babybezoek: "Positiviteit is terug" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV