Zien: Bas Nijhuis mag geen internationale wedstrijden meer fluiten door De Oranjezomer

Zien: Bas Nijhuis mag geen internationale wedstrijden meer fluiten door De Oranjezomer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 november terugkijken bij Gids.tv.

Scheidsrechter Bas Nijhuis is gepasseerd voor internationale EUFA-wedstrijden vanwege zijn optredens in De Oranjezomer. De scheidsrechter stop daarom na dit kalenderjaar als internationaal arbiter.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Bas Nijhuis</em> mag geen <em>internationale wedstrijden</em> meer fluiten door <em>De Oranjezomer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 november terugkijken bij Gids.tv. Scheidsrechter Bas Nijhuis is gepasseerd voor internationale EUFA-wedstrijden vanwege zijn optredens in De Oranjezomer. De scheidsrechter stop daarom na dit kalenderjaar als internationaal arbiter. Tekst gaat verder onder de video. Zelf beslotenNaar eigen zeggen raakte Bijhuis in conflict met de EUFA na enkele spraakmakende optredens in De Oranjezomer, waar hij tijdens het EK bijna dagelijks te gast was. De scheidsrechter heeft daarom zelf besloten om te stoppen met zijn internationale arbiter carrière, Johan Derksen heeft begrip voor de keuze van Nijhuis. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zelf besloten
Naar eigen zeggen raakte Bijhuis in conflict met de EUFA na enkele spraakmakende optredens in De Oranjezomer, waar hij tijdens het EK bijna dagelijks te gast was. De scheidsrechter heeft daarom zelf besloten om te stoppen met zijn internationale arbiter carrière, Johan Derksen heeft begrip voor de keuze van Nijhuis.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bas Nijhuis mag geen internationale wedstrijden meer fluiten door De Oranjezomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV