Op1 gemist? Reisbrancheorganisatie groot voorstander invoeren 2G-beleid

Op1 gemist? Reisbrancheorganisatie groot voorstander invoeren 2G-beleid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Reisbrancheorganisatie</em> groot voorstander invoeren <em>2G-beleid</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Voorzitter reisbrancheorganisatie Frank Oostdam vertelt bij Op1 dat de reissector voorstander is van het 2G-beleid. Dat in combinatie met het boosteren zou er volgens Oostdam voor zorgen dat de besmettingcijfers snel dalen, waardoor we weer zonder zorgen op vakantie kunnen gaan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Reisbrancheorganisatie groot voorstander invoeren 2G-beleid

Voorzitter reisbrancheorganisatie Frank Oostdam vertelt bij Op1 dat de reissector voorstander is van het 2G-beleid. Dat in combinatie met het boosteren zou er volgens Oostdam voor zorgen dat de besmettingcijfers snel dalen, waardoor we weer zonder zorgen op vakantie kunnen gaan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Reisbrancheorganisatie groot voorstander invoeren 2G-beleid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV