Zien: Lionel Messi wint Ballon d'Or voor de zevende keer, roemt Robert Lewandowski

Zien: Lionel Messi wint Ballon d'Or voor de zevende keer, roemt Robert Lewandowski

De Argentijn Lionel Messi heeft voor de zevende keer in zijn carrière de Ballon d'Or gewonnen, de prijs voor de beste voetballer van het jaar. In zijn dankwoord was Messi opvallend lovend over zijn concurrent Robert Lewandowski, die tweede werd.

Lees verder onder de video.

Zien: Lionel Messi wint <em>Ballon d'Or</em> voor de zevende keer, roemt <em>Robert Lewandowski</em> De Argentijn Lionel Messi heeft voor de zevende keer in zijn carrière de Ballon d'Or gewonnen, de prijs voor de beste voetballer van het jaar. In zijn dankwoord was Messi opvallend lovend over zijn concurrent Robert Lewandowski, die tweede werd. Lees verder onder de video. Cristiano RonaldoVorig jaar werd het Ballon d'Or-gala afgelast in verband met de coronapandemie. Volgens Messi had Lewandowski de prijs toen zeker verdiend. Verder viel op dat Cristiano Ronaldo afwezig was: hij eindigde dit jaar als zesde in het klassement. Naast Lewandowski versloeg Messi ook Kylian Mbappé, zijn ploeggenoot bij Paris Saint-Germain, en Chelsea-spelers Jorginho en N'Golo Kanté. Bekijk de beelden van Lionel Messi hierboven. Bekijk ook Video: Lionel Messi woedend als hij gewisseld wordt door Mauricio Pochettino Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Situatie Lionel Messi bij PSG loopt enorm uit de hand Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Lionel Messi wint Ballon d'Or voor de zevende keer, roemt Robert Lewandowski

Cristiano Ronaldo
Vorig jaar werd het Ballon d'Or-gala afgelast in verband met de coronapandemie. Volgens Messi had Lewandowski de prijs toen zeker verdiend. Verder viel op dat Cristiano Ronaldo afwezig was: hij eindigde dit jaar als zesde in het klassement. Naast Lewandowski versloeg Messi ook Kylian Mbappé, zijn ploeggenoot bij Paris Saint-Germain, en Chelsea-spelers Jorginho en N'Golo Kanté.

Bekijk de beelden van Lionel Messi hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lionel Messi wint Ballon d'Or voor de zevende keer, roemt Robert Lewandowski of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV