Jeroen Pauw in Op1: "Flauw dat politiek het probleem bij ongevaccineerden legt"

Jeroen Pauw in Op1: "Flauw dat politiek het probleem bij ongevaccineerden legt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Presentator Jeroen Pauw is te gast bij Op1 en hij heeft stevige kritiek op het kabinet als het gaat om de corona-aanpak. Je ziet 't in het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Jeroen Pauw in <em>Op1</em>: &quot;Flauw dat politiek het probleem bij <em>ongevaccineerden</em> legt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Presentator Jeroen Pauw is te gast bij Op1 en hij heeft stevige kritiek op het kabinet als het gaat om de corona-aanpak. Je ziet 't in het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Ongevaccineerden“Het is een beetje flauw dat de politiek heel veel neerlegt bij de ongevaccineerden, terwijl we zelf de spullen niet voor elkaar hebben," zei Jeroen Pauw in de uitzending van Op1 woensdagavond. "We hebben misschien wel genoeg bedden, maar niet genoeg mensen aan het bed." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeroen Pauw in Op1: "Flauw dat politiek het probleem bij ongevaccineerden legt"

Ongevaccineerden
“Het is een beetje flauw dat de politiek heel veel neerlegt bij de ongevaccineerden, terwijl we zelf de spullen niet voor elkaar hebben," zei Jeroen Pauw in de uitzending van Op1 woensdagavond. "We hebben misschien wel genoeg bedden, maar niet genoeg mensen aan het bed."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV