Ans Mulders in Op1: ‘In ouderenzorg is code zwart aan de orde van de dag’

Ans Mulders in Op1: ‘In ouderenzorg is code zwart aan de orde van de dag’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Ans Mulders is specialist ouderengeneeskunde en vertelt bij Op1 dat in de ouderenzorg code zwart al aan de orde van de dag is. "Gemiddeld 1 op de 5 mensen overlijdt, soms in groepjes wat meer, op andere plekken weer wat minder gelukkig."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Ans Mulders in <em>Op1</em>: ‘In ouderenzorg is code zwart aan de orde van de dag’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ans Mulders is specialist ouderengeneeskunde en vertelt bij Op1 dat in de ouderenzorg code zwart al aan de orde van de dag is. "Gemiddeld 1 op de 5 mensen overlijdt, soms in groepjes wat meer, op andere plekken weer wat minder gelukkig." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ans Mulders in Op1: ‘In ouderenzorg is code zwart aan de orde van de dag’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ans Mulders in Op1: ‘In ouderenzorg is code zwart aan de orde van de dag’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV