Jan Versteegh over Klein maar Fijn seizoen 2 bij Tijd voor MAX

Jan Versteegh over Klein maar Fijn seizoen 2 bij Tijd voor MAX

Zondag 5 december start het tweede seizoen van het programma Klein maar Fijn. Hierin maken de deelnemers de mooiste creaties in miniatuurformaat. De presentatie is ook dit keer weer in handen van Jan Versteegh.

TV-moment
Jan vertelt erover bij Tijd voor MAX. Elke week krijgen de deelnemers twee opdrachten. Zo moeten ze in deze eerste aflevering een iconisch tv-moment nabouwen in het klein. En niet gewoon op een tafel, maar in een mooi ouderwets televisietoestel. Bekijk in het Tijd voor MAX-fragment enkele beelden van aflevering 1.

Klein Maar Fijn seizoen 2 start 5 december en is elke zondag om 22:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Klein Maar Fijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Jan Versteegh</em> over <em>Klein maar Fijn</em> seizoen 2 bij <em>Tijd voor MAX</em> Zondag 5 december start het tweede seizoen van het programma Klein maar Fijn. Hierin maken de deelnemers de mooiste creaties in miniatuurformaat. De presentatie is ook dit keer weer in handen van Jan Versteegh. TV-momentJan vertelt erover bij Tijd voor MAX. Elke week krijgen de deelnemers twee opdrachten. Zo moeten ze in deze eerste aflevering een iconisch tv-moment nabouwen in het klein. En niet gewoon op een tafel, maar in een mooi ouderwets televisietoestel. Bekijk in het Tijd voor MAX-fragment enkele beelden van aflevering 1. Klein Maar Fijn seizoen 2 start 5 december en is elke zondag om 22:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Klein Maar Fijn terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Finale Klein Maar Fijn: juryleden laten hun eigen meesterwerken zien Bekijk deze video » Finale Klein Maar Fijn: Ongeduldige Jan Versteegh breekt materiaal van finalist Bekijk deze video »
TV :
Jan Versteegh over Klein maar Fijn seizoen 2 bij Tijd voor MAX


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Versteegh over Klein maar Fijn seizoen 2 bij Tijd voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV