Marcia Luyten in Talkshow M over debat van afgelopen nacht: "Ondoenlijk"

Marcia Luyten in Talkshow M over debat van afgelopen nacht: "Ondoenlijk"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Marcia Luyten</em> in <em>Talkshow M</em> over debat van afgelopen nacht: &quot;Ondoenlijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Journalist Marcia Luyten zit bij Talkshow M aan tafel om te praten over het lange debat van afgelopen nacht. In dat debat gaf demissionair premier Hugo de Jonge antwoord op verschillende dossiers, en daar leek maar geen einde aan te komen. "Ondoenlijk lijkt het mij", aldus journalist Marcia Luyten. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcia Luyten in Talkshow M over debat van afgelopen nacht: "Ondoenlijk"

Journalist Marcia Luyten zit bij Talkshow M aan tafel om te praten over het lange debat van afgelopen nacht. In dat debat gaf demissionair premier Hugo de Jonge antwoord op verschillende dossiers, en daar leek maar geen einde aan te komen. "Ondoenlijk lijkt het mij", aldus journalist Marcia Luyten.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marcia Luyten in Talkshow M over debat van afgelopen nacht: "Ondoenlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV