Talkshow M gemist? Joop Zoermelk toont zijn regenboogtrui én gele trui uit 1980

Talkshow M gemist? Joop Zoermelk toont zijn regenboogtrui én gele trui uit 1980

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

In 1980 won Joop Zoermelk als laatste Nederlander de Tour de France, vijf jaar later werd hij op 38-jarige leeftijd wereldkampioen op het WK wielrennen. Morgen mag de Nederlandse wielerlegende 75 kaarsjes uitblazen en dat moet uiteraard gevierd worden, speciaal voor zijn verjaardag schuift hij aan bij Talkshow M.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? <em>Joop Zoermelk</em> toont zijn regenboogtrui én gele trui uit <em>1980</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv. In 1980 won Joop Zoermelk als laatste Nederlander de Tour de France, vijf jaar later werd hij op 38-jarige leeftijd wereldkampioen op het WK wielrennen. Morgen mag de Nederlandse wielerlegende 75 kaarsjes uitblazen en dat moet uiteraard gevierd worden, speciaal voor zijn verjaardag schuift hij aan bij Talkshow M. Lees verder onder de video. Bijzondere truienZoetermelk is niet met lege handen aangekomen, hij heeft zijn regenboogtrui en zijn gele trui mee naar de studio genomen. De wielrenner wordt emotioneel, wanneer hij in de uitzending door verschillende vrienden en oud-collega’s wordt gefeliciteerd met zijn verjaardag. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Joop Zoermelk toont zijn regenboogtrui én gele trui uit 1980

Bijzondere truien
Zoetermelk is niet met lege handen aangekomen, hij heeft zijn regenboogtrui en zijn gele trui mee naar de studio genomen. De wielrenner wordt emotioneel, wanneer hij in de uitzending door verschillende vrienden en oud-collega’s wordt gefeliciteerd met zijn verjaardag.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Joop Zoermelk toont zijn regenboogtrui én gele trui uit 1980 of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV