Talkshow M gemist? 'Ik Wil Dansen' van Froukje is 3voor12 Song van het Jaar

Talkshow M gemist? 'Ik Wil Dansen' van Froukje is 3voor12 Song van het Jaar

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? 'Ik Wil Dansen' van Froukje is <em>3voor12 Song van het Jaar</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. 'Ik Wil Dansen' van zangeres Froukje is uitgeroepen tot 3voor12 Song van het Jaar. Margriet van der Linden maakte dit bekend tijdens de NPO 1-talkshow M. De winnares had de prijs niet durven hopen, maar het is toch gelukt. Bij M vertelt ze over de prijs. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? 'Ik Wil Dansen' van Froukje is 3voor12 Song van het Jaar

'Ik Wil Dansen' van zangeres Froukje is uitgeroepen tot 3voor12 Song van het Jaar. Margriet van der Linden maakte dit bekend tijdens de NPO 1-talkshow M. De winnares had de prijs niet durven hopen, maar het is toch gelukt. Bij M vertelt ze over de prijs.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? 'Ik Wil Dansen' van Froukje is 3voor12 Song van het Jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV