Olav Mol reageert op vertrek Formule 1: "Hield er stiekem al rekening mee"

Olav Mol reageert op vertrek Formule 1: "Hield er stiekem al rekening mee"

Een behoorlijke koerswijziging rondom de Formule 1. Volgend jaar is de Koningsklasse bij de streamingsdienst ViaPlay te zien, dat heeft gevolgen voor Olav Mol. Na 30 jaar trouwe dienst wordt hij van de baan gehaald en dat nieuws komt rauw op zijn dak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Olav Mol</em> reageert op vertrek <em>Formule 1</em>: &quot;Hield er stiekem al rekening mee&quot; Een behoorlijke koerswijziging rondom de Formule 1. Volgend jaar is de Koningsklasse bij de streamingsdienst ViaPlay te zien, dat heeft gevolgen voor Olav Mol. Na 30 jaar trouwe dienst wordt hij van de baan gehaald en dat nieuws komt rauw op zijn dak. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe gezichtenHet nieuws kwam woensdagavond naar buiten en Olav had er stiekem al een beetje rekening mee gehouden. ViaPlay heeft de keuze gemaakt om Neslon Valkenburg en Melroy Heemskerk aan te stellen als nieuwe commentatoren van de Formule 1. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Olav Mol reageert op vertrek Formule 1: "Hield er stiekem al rekening mee"

Nieuwe gezichten
Het nieuws kwam woensdagavond naar buiten en Olav had er stiekem al een beetje rekening mee gehouden. ViaPlay heeft de keuze gemaakt om Neslon Valkenburg en Melroy Heemskerk aan te stellen als nieuwe commentatoren van de Formule 1.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV