Samenvatting AZ - Fortuna Sittard (Eredivisie) Flemming fileert kabinet met statement

Samenvatting AZ - Fortuna Sittard (Eredivisie) Flemming fileert kabinet met statement

Donderdagavond namen AZ en Fortuna Sittard het tegen elkaar op in de Eredivisie inhaalwedstrijd. De wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door de Alkmaarders, maar vooral het statement van Fortuna Sittard-aanvaller Flemming heeft veel los gemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>AZ - Fortuna Sittard</em> (Eredivisie) Flemming <em>fileert kabinet</em> met statement Donderdagavond namen AZ en Fortuna Sittard het tegen elkaar op in de Eredivisie inhaalwedstrijd. De wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door de Alkmaarders, maar vooral het statement van Fortuna Sittard-aanvaller Flemming heeft veel los gemaakt. Tekst gaat verder onder de video. Sporten is gezondNa de goal van Zian Flemming toverde hij een briefje uit zijn scheenbeschermer met de tekst 'Sporten is gezond'. De aanvaller van Fortuna duidt hiermee op het besluit van Den Haag om alle sportactiviteiten na 17:00 te verbieden. De goals werden gemaakt door Zian Flemming (Fortuna Sittard), Vasilios Pavlidis (AZ) en Jesper Karlsson (AZ). Bekijk de samenvatting van AZ - Fortuna Sittard hierboven. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Heracles Almelo (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - Willem II (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting AZ - Fortuna Sittard (Eredivisie) Flemming fileert kabinet met statement

Sporten is gezond
Na de goal van Zian Flemming toverde hij een briefje uit zijn scheenbeschermer met de tekst 'Sporten is gezond'. De aanvaller van Fortuna duidt hiermee op het besluit van Den Haag om alle sportactiviteiten na 17:00 te verbieden. De goals werden gemaakt door Zian Flemming (Fortuna Sittard), Vasilios Pavlidis (AZ) en Jesper Karlsson (AZ).

Bekijk de samenvatting van AZ - Fortuna Sittard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AZ - Fortuna Sittard (Eredivisie) Flemming fileert kabinet met statement of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV