Ali Niknam (bunq) bij Op1: 'Zo word je miljardair'

Ali Niknam (bunq) bij Op1: 'Zo word je miljardair'

De online bank bunq zorgde ervoor dat oprichter Ali Nikman (40) miljardair werd, nadat hij eerder ook al twee andere bedrijven succesvol in de markt zette. Hoe komt hij toch op al die goede ideeën? "Eigenlijk heel makkelijk, je kijkt een beetje om je heen en dan kijk je wat er allemaal beter kan. Als je gek genoeg bent om al die tijd en energie erin te stoppen om het ook beter te maken en dat wordt dan weid gedragen, dan wordt het vanzelf een succes."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Ali Niknam (<em>bunq</em>) bij Op1: 'Zo word je miljardair' De online bank bunq zorgde ervoor dat oprichter Ali Nikman (40) miljardair werd, nadat hij eerder ook al twee andere bedrijven succesvol in de markt zette. Hoe komt hij toch op al die goede ideeën? "Eigenlijk heel makkelijk, je kijkt een beetje om je heen en dan kijk je wat er allemaal beter kan. Als je gek genoeg bent om al die tijd en energie erin te stoppen om het ook beter te maken en dat wordt dan weid gedragen, dan wordt het vanzelf een succes." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Ali Niknam (bunq) bij Op1: 'Zo word je miljardair'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali Niknam (bunq) bij Op1: 'Zo word je miljardair' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV