Beau: Peter van der Voort (UMC) over de hoge nood op de IC's

Beau: Peter van der Voort (UMC) over de hoge nood op de IC's

IC-baas Peter van der Voort (UMC Groningen) sprak donderdag bij Beau over de huidige situatie op de IC-afdelingen in Nederland: "De nood is bijzonder hoog. Meer dan de helft van de IC-bedden die nu bezet zijn is met covid-patiënten bezet. Wat je dan ziet gebeuren is dat er ook nu al strenger geselecteerd wordt: wie gaat er nog wel naar de IC en wie gaat er niet meer naar de IC."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Beau: Peter van der Voort (<em>UMC</em>) over de hoge nood op de IC's IC-baas Peter van der Voort (UMC Groningen) sprak donderdag bij Beau over de huidige situatie op de IC-afdelingen in Nederland: "De nood is bijzonder hoog. Meer dan de helft van de IC-bedden die nu bezet zijn is met covid-patiënten bezet. Wat je dan ziet gebeuren is dat er ook nu al strenger geselecteerd wordt: wie gaat er nog wel naar de IC en wie gaat er niet meer naar de IC." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau: Peter van der Voort (UMC) over de hoge nood op de IC's


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Peter van der Voort (UMC) over de hoge nood op de IC's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV