Zien: dit zijn de verdachten die Lil’ Kleine beroofden van peperduur horloge

Zien: dit zijn de verdachten die Lil’ Kleine beroofden van peperduur horloge

Een paar weken geleden is Lil’ Kleine beroofd, hierbij werd zijn horloge ter waarde van 110.000 euro gejat. De verdachten zijn nog niet gepakt, maar zijn wel op videobeelden vastgelegd.

Lees verder onder de video.

Zien: dit zijn de verdachten die <em>Lil’ Kleine beroofden</em> van peperduur horloge Een paar weken geleden is Lil’ Kleine beroofd, hierbij werd zijn horloge ter waarde van 110.000 euro gejat. De verdachten zijn nog niet gepakt, maar zijn wel op videobeelden vastgelegd. Lees verder onder de video. Politie op zoek naar meer informatieIn een video van Bureau Rijnmond is te zien dat drie verdachten, allemaal in het zwart gekleed, vermoedelijk op de uitkijk hebben gestaan voor ze de rapper na een feest in Rotterdam beroofden. Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, werd hierbij bedreigd met een vuurwapen. De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over deze zaak. Bekijk de video van Bureau Rijnmond hierboven voor beelden van de verdachten. Lil' Kleine bruut beroofd van horloge: wat is er precies gebeurd? (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Lil' Kleine draagt géén horloge meer sinds beroving, wil niet meer showen' Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: dit zijn de verdachten die Lil’ Kleine beroofden van peperduur horloge

Politie op zoek naar meer informatie
In een video van Bureau Rijnmond is te zien dat drie verdachten, allemaal in het zwart gekleed, vermoedelijk op de uitkijk hebben gestaan voor ze de rapper na een feest in Rotterdam beroofden. Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, werd hierbij bedreigd met een vuurwapen. De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over deze zaak.

Bekijk de video van Bureau Rijnmond hierboven voor beelden van de verdachten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit zijn de verdachten die Lil’ Kleine beroofden van peperduur horloge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV