Vrijdag in Bed & Breakfast: ‘Ze hebben geen bijbel in het nachtkastje’

Vrijdag in Bed & Breakfast: ‘Ze hebben geen bijbel in het nachtkastje’

Vrijdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast en ook nu gaan de B&B-eigenaren naarstig op zoek naar minpunten van elkaars verblijf. Een krakend bed of een toilet dat niet dicht is, ook deze keer is er weer van alles aan te merken. Bovendien is een van de deelnemers niet gecharmeerd van het feit dat er geen bijbel te vinden is in het nachtkastje.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast hieronder.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Bed &amp; Breakfast</em>: ‘Ze hebben geen bijbel in het nachtkastje’ Vrijdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast en ook nu gaan de B&B-eigenaren naarstig op zoek naar minpunten van elkaars verblijf. Een krakend bed of een toilet dat niet dicht is, ook deze keer is er weer van alles aan te merken. Bovendien is een van de deelnemers niet gecharmeerd van het feit dat er geen bijbel te vinden is in het nachtkastje. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast hieronder. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Debbie uit B&B Vol Liefde heeft liefdesnieuws: 'Er is iemand bijzonder' (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Bed & Breakfast: B&B-eigenaren vinden golfen behoorlijk moeilijk Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Bed & Breakfast: ‘Ze hebben geen bijbel in het nachtkastje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV