Johan Derksen in VI heeft kritiek op Max Verstappen: "Hij komt niet verder dan dat petje"

Johan Derksen in VI heeft kritiek op Max Verstappen: "Hij komt niet verder dan dat petje"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em> heeft kritiek op <em>Max Verstappen</em>: &quot;Hij komt niet verder dan dat petje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft behoorlijk wat kritiek op Max Verstappen. "Hij komt niet verder dan dat petje wat hij op heeft. Niet alles draait om autoracen." Daarentegen vindt hij dat Lewis Hamilton wel ballen toont als het gaat om maatschappelijke kwesties op de plekken waar de Formule 1-coureurs rijden. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen heeft behoorlijk wat kritiek op Max Verstappen. "Hij komt niet verder dan dat petje wat hij op heeft. Niet alles draait om autoracen." Daarentegen vindt hij dat Lewis Hamilton wel ballen toont als het gaat om maatschappelijke kwesties op de plekken waar de Formule 1-coureurs rijden.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI heeft kritiek op Max Verstappen: "Hij komt niet verder dan dat petje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV