Johan Derksen in Veronica Insde over column van Angela de Jong: "Ik begreep het wel"

Johan Derksen in Veronica Insde over column van Angela de Jong: "Ik begreep het wel"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Veronica Insde</em> over column van <em>Angela de Jong</em>: &quot;Ik begreep het wel&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Waar Johan eerder niet zoveel meer moest hebben van talkshows, heeft hij er nu toch weer aan toegegeven, maar wel met een nobele reden. De vernietigende column van Angela de Jong over de situatie maakt op Johan Derksen eigenlijk weinig indruk: "Ik begreep het wel", laat hij weten. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Waar Johan eerder niet zoveel meer moest hebben van talkshows, heeft hij er nu toch weer aan toegegeven, maar wel met een nobele reden. De vernietigende column van Angela de Jong over de situatie maakt op Johan Derksen eigenlijk weinig indruk: "Ik begreep het wel", laat hij weten.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Insde over column van Angela de Jong: "Ik begreep het wel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV