Marc-Marie Huijbregts over The Masked Singer-avontuur: "Geheimzinnig en spannend"

Marc-Marie Huijbregts over The Masked Singer-avontuur: "Geheimzinnig en spannend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Marc-Marie Huijbregts en René van Kooten werden vrijdag ontmaskerd als zangers in The Masked Singer. Het duo vertelde in Beau wat een deelname aan het programma zo bijzonder maakt. "Het is heel geheimzinnig allemaal, erg leuk."

Lees verder onder de video.

Marc-Marie Huijbregts over <em>The Masked Singer</em>-avontuur: &quot;Geheimzinnig en spannend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Marc-Marie Huijbregts en René van Kooten werden vrijdag ontmaskerd als zangers in The Masked Singer. Het duo vertelde in Beau wat een deelname aan het programma zo bijzonder maakt. "Het is heel geheimzinnig allemaal, erg leuk." Lees verder onder de video. OnthullingenVrijdagavond was het tijd voor maar liefst twee onthullingen. Als eerste onthulde de Vogelverschrikker zichzelf, en vervolgens onthulde de Farao zichzelf. De twee gemaskerde sterren, Marc-Marie Huijbregts en René van Kooten waren te gast bij Beau om over hun deelname te praten. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook SPOILER: bekijk verrassende onthulling van de Vogelverschrikker in The Masked Singer Bekijk deze video » Video: bekijk de onthulling van De Farao in kwartfinale The Masked Singer Bekijk deze video »
Talkshow :
Marc-Marie Huijbregts over The Masked Singer-avontuur: "Geheimzinnig en spannend"

Onthullingen
Vrijdagavond was het tijd voor maar liefst twee onthullingen. Als eerste onthulde de Vogelverschrikker zichzelf, en vervolgens onthulde de Farao zichzelf. De twee gemaskerde sterren, Marc-Marie Huijbregts en René van Kooten waren te gast bij Beau om over hun deelname te praten.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc-Marie Huijbregts over The Masked Singer-avontuur: "Geheimzinnig en spannend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV