The Masked Singer: bekijk het spectaculaire optreden van Stier en Vogelverschrikker

The Masked Singer: bekijk het spectaculaire optreden van Stier en Vogelverschrikker

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 3 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Stier en de Vogelverschrikker namen het vrijdag tegen elkaar op in een spectaculair optreden. Bekijk het optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: bekijk het spectaculaire optreden van Stier en Vogelverschrikker Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 3 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Stier en de Vogelverschrikker namen het vrijdag tegen elkaar op in een spectaculair optreden. Bekijk het optreden hieronder. Lees verder onder de video. VogelverschrikkerDe Vogelverschrikker moest helaas afscheid nemen van The Masked Singer. Hij onthulde zichzelf aan het eind van de uitzending. Wie denk jij dat het is? The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
The Masked Singer: bekijk het spectaculaire optreden van Stier en Vogelverschrikker

Vogelverschrikker
De Vogelverschrikker moest helaas afscheid nemen van The Masked Singer. Hij onthulde zichzelf aan het eind van de uitzending. Wie denk jij dat het is?

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: bekijk het spectaculaire optreden van Stier en Vogelverschrikker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV