Video: Dit kunnen we verwachten van prinses Amalia haar achttiende verjaardag

Video: Dit kunnen we verwachten van prinses Amalia haar achttiende verjaardag

Nog een nachtje slapen en dan mag kroonprinses Amalia 18 kaarsjes uitblazen. Voor iedere tiener verandert er op die leeftijd natuurlijk van alles, maar voor Amalia gaat er ook staatsrechtelijk een boel veranderen. Net als bij Prinses Beatrix en Koning Willem Alexander gaan we haar na morgen vaker in het openbaar zien.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Dit kunnen we verwachten van <em>prinses Amalia</em> haar achttiende verjaardag Nog een nachtje slapen en dan mag kroonprinses Amalia 18 kaarsjes uitblazen. Voor iedere tiener verandert er op die leeftijd natuurlijk van alles, maar voor Amalia gaat er ook staatsrechtelijk een boel veranderen. Net als bij Prinses Beatrix en Koning Willem Alexander gaan we haar na morgen vaker in het openbaar zien. Tekst gaat verder onder de video. Amalia volwassenHoewel prinses Amalia nu niet opeens door haar vader verplicht wordt om aanwezig te zijn bij allerlei publieke aangelegenheden, zal ze waarschijnlijk wel wat vaker haar gezicht laten zien. Ze is vanaf morgen immers volwassen en volledig lid van de Raad van State, het adviesorgaan van de regering. Hoe Amalia haar verjaardag precies gaat vieren is door de coronaontwikkelingen niet helemaal duidelijk. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is op maandag 6 december om 20.30 uur te zien op NET5. Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv.
TV :
Video: Dit kunnen we verwachten van prinses Amalia haar achttiende verjaardag

Amalia volwassen
Hoewel prinses Amalia nu niet opeens door haar vader verplicht wordt om aanwezig te zijn bij allerlei publieke aangelegenheden, zal ze waarschijnlijk wel wat vaker haar gezicht laten zien. Ze is vanaf morgen immers volwassen en volledig lid van de Raad van State, het adviesorgaan van de regering. Hoe Amalia haar verjaardag precies gaat vieren is door de coronaontwikkelingen niet helemaal duidelijk.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is op maandag 6 december om 20.30 uur te zien op NET5. Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit kunnen we verwachten van prinses Amalia haar achttiende verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV