Zien: Moordverdachten hielden Peter R. de Vries al langer in de gaten

Zien: Moordverdachten hielden Peter R. de Vries al langer in de gaten

De mannen die verdacht worden van de aanslag op Peter R. de Vries stonden vandaag voor de tweede keer voor de rechter. Tijdens de zitting werd duidelijk dat de moordverdachte Peter al langere tijd in de gaten hield, ook hing hij al meerdere keren rond op het Leidseplein in Amsterdam. Volgens justitie was hij daar bezig met een voorverkenning.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Moordverdachten</em> hielden <em>Peter R. de Vries</em> al langer in de gaten De mannen die verdacht worden van de aanslag op Peter R. de Vries stonden vandaag voor de tweede keer voor de rechter. Tijdens de zitting werd duidelijk dat de moordverdachte Peter al langere tijd in de gaten hield, ook hing hij al meerdere keren rond op het Leidseplein in Amsterdam. Volgens justitie was hij daar bezig met een voorverkenning. Tekst gaat verder onder de video. Verdachte spreektTijdens de tweede zitting vertelde verdachte Kamil R. dat hij niets wist over de gepleegde aanslag op Peter R. de Vries. De Pool zei dat hij iemand van Rotterdam naar Amsterdam bracht voor een gesprek. John van den Heuvel praat ons in RTL Boulevard bij over de recente ontwikkelingen in de moordzaak. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Moordverdachten hielden Peter R. de Vries al langer in de gaten

Verdachte spreekt
Tijdens de tweede zitting vertelde verdachte Kamil R. dat hij niets wist over de gepleegde aanslag op Peter R. de Vries. De Pool zei dat hij iemand van Rotterdam naar Amsterdam bracht voor een gesprek. John van den Heuvel praat ons in RTL Boulevard bij over de recente ontwikkelingen in de moordzaak.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Moordverdachten hielden Peter R. de Vries al langer in de gaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV