Zien: Willem-Alexander geeft medische update over positief geteste Prinses Beatrix

Zien: Willem-Alexander geeft medische update over positief geteste Prinses Beatrix

Koning Willem Alexander heeft vandaag gereageerd op de gezondheid van zijn moeder, Prinses Beatrix, die vorige week positief is getest op het coronavirus. De koning vertelt dat er gelukkig niet zo veel aan de hand is, ze heeft alleen wat last van verkoudheidsklachten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Willem-Alexander</em> geeft medische update over positief geteste <em>Prinses Beatrix</em> Koning Willem Alexander heeft vandaag gereageerd op de gezondheid van zijn moeder, Prinses Beatrix, die vorige week positief is getest op het coronavirus. De koning vertelt dat er gelukkig niet zo veel aan de hand is, ze heeft alleen wat last van verkoudheidsklachten. Tekst gaat verder onder de video. BoostervaccinatiePrinses Beatrix dacht zelf dat de klachten kwamen door de airconditioning, maar na een test bleek het toch het coronavirus te zijn. Ondanks dat de prinses onlangs haar boostervaccinatie heeft gehad. Dit betekent dat ze dinsdag niet fysiek aanwezig zal zijn bij de achttiende verjaardag van haar kleindochter Amalia. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Willem-Alexander geeft medische update over positief geteste Prinses Beatrix

Boostervaccinatie
Prinses Beatrix dacht zelf dat de klachten kwamen door de airconditioning, maar na een test bleek het toch het coronavirus te zijn. Ondanks dat de prinses onlangs haar boostervaccinatie heeft gehad. Dit betekent dat ze dinsdag niet fysiek aanwezig zal zijn bij de achttiende verjaardag van haar kleindochter Amalia.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem-Alexander geeft medische update over positief geteste Prinses Beatrix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV