Gezin in shock door weekbudget in Steenrijk, Straatarm: "Mijn oren staan te flapperen"

Gezin in shock door weekbudget in Steenrijk, Straatarm: "Mijn oren staan te flapperen"

Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Dit gezin keek hun ogen uit tijdens het tellen van het weekbudget: "Mijn oren staan te flapperen", zegt de moeder van het gezin. Bekijk het fragment hieronder.

"Ongelofelijk"
Honderen euro's mag het gezin spenderen: "Je krijgt een brok in je keel, dat is niet te geloven", zegt de vrouw. "Je kan even gek doen", zegt de vader van de familie. Als de kinderen het naar hun zin hebben en blij zijn dat zijn de ouders dat ook.

Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Gezin in shock door weekbudget in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: &quot;Mijn oren staan te flapperen&quot; Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Dit gezin keek hun ogen uit tijdens het tellen van het weekbudget: "Mijn oren staan te flapperen", zegt de moeder van het gezin. Bekijk het fragment hieronder. "Ongelofelijk"Honderen euro's mag het gezin spenderen: "Je krijgt een brok in je keel, dat is niet te geloven", zegt de vrouw. "Je kan even gek doen", zegt de vader van de familie. Als de kinderen het naar hun zin hebben en blij zijn dat zijn de ouders dat ook. Bekijk de video van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Voor 300 euro shoppen in Steenrijk, Straatarm: "Dat is raar" (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Zeynep in tranen door onafgemaakt huis Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gezin in shock door weekbudget in Steenrijk, Straatarm: "Mijn oren staan te flapperen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV