Opsporing Verzocht: de mannen die Lil’ Kleine overvielen in Rotterdam op beeld

Opsporing Verzocht: de mannen die Lil’ Kleine overvielen in Rotterdam op beeld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 december terugkijken.

Op donderdagavond 4 november is rapper Lil' Kleine aanwezig op een feest in Rotterdam waar op social media te zien is dat hij een peperduur horloge draagt. Deze heeft hij echter later die avond niet meer om zijn pols hangen...

<em>Opsporing Verzocht</em>: de mannen die Lil’ Kleine overvielen in <em>Rotterdam</em> op beeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 7 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 7 december terugkijken. Op donderdagavond 4 november is rapper Lil' Kleine aanwezig op een feest in Rotterdam waar op social media te zien is dat hij een peperduur horloge draagt. Deze heeft hij echter later die avond niet meer om zijn pols hangen... 100.000Wanneer de rapper om kwart voor 12 het feest verlaat, gaat het mis. Hij wordt beroofd en zijn horloge, met een waarde van een ton, wordt hem afhandig gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen die de drie verdachten hebben waargenomen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: de mannen die Lil’ Kleine overvielen in Rotterdam op beeld

100.000
Wanneer de rapper om kwart voor 12 het feest verlaat, gaat het mis. Hij wordt beroofd en zijn horloge, met een waarde van een ton, wordt hem afhandig gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen die de drie verdachten hebben waargenomen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: de mannen die Lil’ Kleine overvielen in Rotterdam op beeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV