Zien: Glen Faria zingt met Jair Faria in 3 Sterren Camping

Zien: Glen Faria zingt met Jair Faria in 3 Sterren Camping

Radio-dj Domien Verschuuren, muzikant Glen Faria en zangeres Rikki Borgelt bezoeken de camping van de drie Volendamse vrienden. Tijdens zijn verblijf krijgt Verschuuren van de gastheren een hobby aangemeten en mag Glen een mooi optreden geven met Jair Faria. Bekijk de beelden hieronder.

Zandkastelen
Wanneer de Volendamse vrienden ontdekken dat hij helemaal geen hobby’s heeft, besluiten ze er eentje voor hem te bedenken. Zandkastelen bouwen is vanaf nu zijn hobby. Maar of hij dat ook na dit campingbezoek in zijn vrije tijd blijft doen? Ook zien we een mooi optreden van Glen en Jair Faria. Bekijk een fragment van het optreden in De 3 Sterren Camping hieronder.

De 3 Sterren Camping is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Glen Faria</em> zingt met <em>Jair Faria</em> in <em>3 Sterren Camping</em> Radio-dj Domien Verschuuren, muzikant Glen Faria en zangeres Rikki Borgelt bezoeken de camping van de drie Volendamse vrienden. Tijdens zijn verblijf krijgt Verschuuren van de gastheren een hobby aangemeten en mag Glen een mooi optreden geven met Jair Faria. Bekijk de beelden hieronder. ZandkastelenWanneer de Volendamse vrienden ontdekken dat hij helemaal geen hobby’s heeft, besluiten ze er eentje voor hem te bedenken. Zandkastelen bouwen is vanaf nu zijn hobby. Maar of hij dat ook na dit campingbezoek in zijn vrije tijd blijft doen? Ook zien we een mooi optreden van Glen en Jair Faria. Bekijk een fragment van het optreden in De 3 Sterren Camping hieronder. De 3 Sterren Camping is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De 3 Sterren Camping: Kees, Nick en Simon leren gasten bomen knuffelen Bekijk deze video » De 3 Sterren Camping: Frank Lammers hekelt activiteit bloemschikken: 'Godverdomme' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Glen Faria zingt met Jair Faria in 3 Sterren Camping


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Glen Faria zingt met Jair Faria in 3 Sterren Camping of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV