Zien: Gerard Spong woest na vraag BNR over bijstaan Thierry Baudet

Zien: Gerard Spong woest na vraag BNR over bijstaan Thierry Baudet

Gerard Spong was duidelijk niet gecharmeerd van de opmerking die BNR-presentatrice Roos Abelman woensdag tegen hem maakte, omdat hij Thierry Baudet bij gaat staan in een Holocaust-zaak: "Toen ik dit las dacht ik...het gaat eigenlijk allemaal om aandacht. Baudet wil de aandacht, de Joodse organisaties willen aandacht en u ook."

'Bent u wel goed bij uw hoofd?'
Met name dat laatste schiet bij de advocaat in het verkeerde keelgat: "Nou mevrouw, ik geloof dat we het gesprek gaan beëindigen want ik vind dit een vrij onheuse benadering. Bent u wel goed bij uw hoofd? Ik doe gewoon mijn werk als advocaat." Vervolgens gooit hij de hoorn erop en dat is natuurlijk best te begrijpen. Bekijk het hele gesprek hieronder.

Zien: Gerard Spong woest na vraag <em>BNR</em> over bijstaan Thierry Baudet Gerard Spong was duidelijk niet gecharmeerd van de opmerking die BNR-presentatrice Roos Abelman woensdag tegen hem maakte, omdat hij Thierry Baudet bij gaat staan in een Holocaust-zaak: "Toen ik dit las dacht ik...het gaat eigenlijk allemaal om aandacht. Baudet wil de aandacht, de Joodse organisaties willen aandacht en u ook." 'Bent u wel goed bij uw hoofd?'Met name dat laatste schiet bij de advocaat in het verkeerde keelgat: "Nou mevrouw, ik geloof dat we het gesprek gaan beëindigen want ik vind dit een vrij onheuse benadering. Bent u wel goed bij uw hoofd? Ik doe gewoon mijn werk als advocaat." Vervolgens gooit hij de hoorn erop en dat is natuurlijk best te begrijpen. Bekijk het hele gesprek hieronder. Bekijk ook Gerard Spong bij Op1: 'Kleine groep vaccinatieweigeraars zorgt voor de dood van veel mensen' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Gerard Spong woest na vraag BNR over bijstaan Thierry Baudet


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Spong woest na vraag BNR over bijstaan Thierry Baudet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV