Orgeldraaier Rinaldo in M: “Voor je het weet zijn alle draaiorgels verdwenen"

Orgeldraaier Rinaldo in M: “Voor je het weet zijn alle draaiorgels verdwenen"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 8 december. Je kan ook de hele uitzending van 8 december terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Orgeldraaier Rinaldo in <em>M</em>: “Voor je het weet zijn alle <em>draaiorgels</em> verdwenen&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 8 december. Je kan ook de hele uitzending van 8 december terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het draaiorgel is sinds de negentiende eeuw niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Maar inmiddels zien we ze steeds minder. Rinaldo Roos is een van die orgeldraaiers en hij baalt enorm. Hij wil het draaiorgel het liefst nog generaties lang doorgeven: “Als ze eenmaal in een museum belanden, komen ze er niet meer uit.” Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Orgeldraaier Rinaldo in M: “Voor je het weet zijn alle draaiorgels verdwenen"

Het draaiorgel is sinds de negentiende eeuw niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Maar inmiddels zien we ze steeds minder. Rinaldo Roos is een van die orgeldraaiers en hij baalt enorm. Hij wil het draaiorgel het liefst nog generaties lang doorgeven: “Als ze eenmaal in een museum belanden, komen ze er niet meer uit.”

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Orgeldraaier Rinaldo in M: “Voor je het weet zijn alle draaiorgels verdwenen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV