Op1 gemist? Marion Koopmans over Omikron: "Nu in 57 landen; nog lang niet klaar"

Op1 gemist? Marion Koopmans over Omikron: "Nu in 57 landen; nog lang niet klaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De omikronvariant van het coronavirus is op dit moment te vinden in zeker 57 landen. Dat meldt wereldgezondheidsorganisatie WHO in een wekelijks epidemiologisch rapport. Marion Koopmans reageerde woensdagavond bij Op1: "We zijn nog lang niet klaar."

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Marion Koopmans over <em>Omikron</em>: &quot;Nu in 57 landen; nog lang niet klaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De omikronvariant van het coronavirus is op dit moment te vinden in zeker 57 landen. Dat meldt wereldgezondheidsorganisatie WHO in een wekelijks epidemiologisch rapport. Marion Koopmans reageerde woensdagavond bij Op1: "We zijn nog lang niet klaar." Lees verder onder de video. OmikronDe Omikron-variant is nu in 57 landen. Viroloog Marion Koopmans zei woensdagavond in Op1: "We moeten wel tussen de oren hebben dat we nog niet klaar zijn." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Marion Koopmans over Omikron: "Nu in 57 landen; nog lang niet klaar"

Omikron
De Omikron-variant is nu in 57 landen. Viroloog Marion Koopmans zei woensdagavond in Op1: "We moeten wel tussen de oren hebben dat we nog niet klaar zijn."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Marion Koopmans over Omikron: "Nu in 57 landen; nog lang niet klaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV