Ben Ik Hier Alleen?: Georgina Verbaan praat met Belgen over ufo-golf

Ben Ik Hier Alleen?: Georgina Verbaan praat met Belgen over ufo-golf

Georgina Verbaan is erg gefascineerd door het buitenaardse leven, zo is te zien in de docuserie Ben Ik Hier Alleen?. Ze reist af naar België om meer te weten te komen over de vermeende ufo-golf, die daar in de jaren.’80 plaatsvond. En ze wil van alles weten, zouden de aliens hier bijvoorbeeld al zijn zonder dat wij ze kunnen zien?

Bekijk de beelden van Ben Ik Hier Alleen? in de video hieronder.

Ben Ik Hier Alleen? is elke donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ben Ik Hier Alleen? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ben Ik Hier Alleen?</em>: Georgina Verbaan praat met Belgen over ufo-golf Georgina Verbaan is erg gefascineerd door het buitenaardse leven, zo is te zien in de docuserie Ben Ik Hier Alleen?. Ze reist af naar België om meer te weten te komen over de vermeende ufo-golf, die daar in de jaren.’80 plaatsvond. En ze wil van alles weten, zouden de aliens hier bijvoorbeeld al zijn zonder dat wij ze kunnen zien? Bekijk de beelden van Ben Ik Hier Alleen? in de video hieronder. Ben Ik Hier Alleen? is elke donderdag rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ben Ik Hier Alleen? terugkijken bij Gids.tv. Ben Ik Hier Alleen?: Georgina Verbaan doet onderzoek naar buitenaards leven Bekijk deze video » Video: Georgina Verbaan ziet lichtbollen tijdens reis in Ben Ik Hier Alleen? Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV