Guilt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Guilt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Guilt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de vierdelige Schotse thrillerserie Guilt te zien op NPO 2. De laatste twee afleveringen zijn volgende week vrijdag rond 23:20 uur te zien. DronkenBroers Max en Jake komen dronken en stoned terug van een bruiloft als ze per ongeluk iemand omver rijden. BangMax, een succesvolle advocaat, is bang voor de consequenties en wil vooral snel weg, maar Jake kan dat niet over zijn hart verkrijgen. OplossingSamen zoeken ze een oplossing, maar de situatie loopt steeds verder uit de hand. Bekijk de trailer van Anxious People: vanaf 29 december te zien op Netflix Bekijk deze video » München – Im Angesicht Des Krieges vanaf 21 januari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Comedy Niks Vreemds Aan nu te zien bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond zijn de eerste twee afleveringen van de vierdelige Schotse thrillerserie Guilt te zien op NPO 2. De laatste twee afleveringen zijn volgende week vrijdag rond 23:20 uur te zien.

Dronken
Broers Max en Jake komen dronken en stoned terug van een bruiloft als ze per ongeluk iemand omver rijden.

Bang
Max, een succesvolle advocaat, is bang voor de consequenties en wil vooral snel weg, maar Jake kan dat niet over zijn hart verkrijgen.

Oplossing
Samen zoeken ze een oplossing, maar de situatie loopt steeds verder uit de hand.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Guilt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV