Anna Drijver te gast in slot Sterren Op Het Doek: bekijk de eerste beelden

Anna Drijver te gast in slot Sterren Op Het Doek: bekijk de eerste beelden

Zaterdag is het alweer tijd voor voorlopig de laatste uitzending van Sterren Op Het Doek. En deze keer is Anna Drijver te gast. De actrice wordt geportretteerd door drie kunstenaars en ondertussen praat ze met presentator Özcan Akyol over onder anderen haar liefde voor acteren.

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

Anna Drijver te gast in slot <em>Sterren Op Het Doek</em>: bekijk de eerste beelden Zaterdag is het alweer tijd voor voorlopig de laatste uitzending van Sterren Op Het Doek. En deze keer is Anna Drijver te gast. De actrice wordt geportretteerd door drie kunstenaars en ondertussen praat ze met presentator Özcan Akyol over onder anderen haar liefde voor acteren. Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Gerri Eickhof open over zware jeugd in Amsterdam-Noord Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV