The Big Balance gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Big Balance gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Big Balance gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending The Big Balance vanaf zaterdag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » The Big Balance: Dave Roelvink heeft het zwaar als aanstaande vader met hoogtevrees Bekijk deze video » Chatilla van Grinsven staat doodsangsten uit in The Big Balance: "Zweten en trillen" Bekijk deze video » Zes bekende Nederlanders gaan in The Big Balance de uitdaging aan om te highlinen: lopen en balanceren over een meterslange, paar centimeter brede lijn die op heel grote hoogte is gespannen. Twee zaterdagen om 20:00 uur en de ontknoping op zaterdag 1 januari om 20:30 uur op SBS6. OpdrachtenIn drie groots opgezette afleveringen is te zien hoe de bekende highliners in vier maanden tijd de verschillende technieken leren. Daarnaast voeren ze spectaculaire opdrachten uit, die meetellen voor het eindklassement. De focus verliezen, misstappen of twijfelen: het kan allemaal punten kosten. In elke aflevering hangt de lijn hoger - en is hij langer. Het slot is in de Johan Cruijff ArenA. Deelnemers The Big BalanceDe bekende Nederlanders die meedoen aan The Big Balance: Illusionist Hans Klok Olympisch windsurfkampioen Kiran Badloe Meervoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky Voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer Basketballer Chatillla van Grinsven Realityster en dj Dave Roelvink UitdagingAlle BN'ers die meedoen willen een angst overwinnen, of simpelweg bewijzen dat ze doorzetters zijn. Ze moeten keihard trainen… én ze moeten dus die enorme hoogte in. En dat is zelfs voor de grootste dare devil een enorme uitdaging. Ze moeten leren vallen en weer opstaan, omgaan met tegenslagen en blessures en bereid zijn om er helemaal voor te gaan.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zes bekende Nederlanders gaan in The Big Balance de uitdaging aan om te highlinen: lopen en balanceren over een meterslange, paar centimeter brede lijn die op heel grote hoogte is gespannen. Twee zaterdagen om 20:00 uur en de ontknoping op zaterdag 1 januari om 20:30 uur op SBS6.

Opdrachten
In drie groots opgezette afleveringen is te zien hoe de bekende highliners in vier maanden tijd de verschillende technieken leren. Daarnaast voeren ze spectaculaire opdrachten uit, die meetellen voor het eindklassement. De focus verliezen, misstappen of twijfelen: het kan allemaal punten kosten. In elke aflevering hangt de lijn hoger - en is hij langer. Het slot is in de Johan Cruijff ArenA.

Deelnemers The Big Balance
De bekende Nederlanders die meedoen aan The Big Balance:

  • Illusionist Hans Klok
  • Olympisch windsurfkampioen Kiran Badloe
  • Meervoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky
  • Voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer
  • Basketballer Chatillla van Grinsven
  • Realityster en dj Dave Roelvink

Uitdaging
Alle BN'ers die meedoen willen een angst overwinnen, of simpelweg bewijzen dat ze doorzetters zijn. Ze moeten keihard trainen… én ze moeten dus die enorme hoogte in. En dat is zelfs voor de grootste dare devil een enorme uitdaging. Ze moeten leren vallen en weer opstaan, omgaan met tegenslagen en blessures en bereid zijn om er helemaal voor te gaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Big Balance

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV