Even tot Hier gemist? Anita Meyer en Lee Towers zingen over kerst zonder koters

Even tot Hier gemist? Anita Meyer en Lee Towers zingen over kerst zonder koters

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 11 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em> gemist? <em>Anita Meyer</em> en <em>Lee Towers</em> zingen over kerst zonder koters Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 11 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Het OMT heeft het kabinet geadviseerd voor een langere kerstvakantie, uit angst voor een nieuwe besmettingsgolf. Het kabinet geef hier alleen geen gehoor aan en dus wordt het weer een kerst zonder de koters voor de opa’s en oma’s in Nederland. Anita Meyer en Lee Towers zingen over dit gemis in Even tot Hier. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? Anita Meyer en Lee Towers zingen over kerst zonder koters

Het OMT heeft het kabinet geadviseerd voor een langere kerstvakantie, uit angst voor een nieuwe besmettingsgolf. Het kabinet geef hier alleen geen gehoor aan en dus wordt het weer een kerst zonder de koters voor de opa’s en oma’s in Nederland. Anita Meyer en Lee Towers zingen over dit gemis in Even tot Hier.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV