Linda's Wintermaand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Linda's Wintermaand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Linda's Wintermaand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Jelka van Houten in Linda's Wintermaand over bezweet maandverbandje (video) Bekijk deze video » Zondag in Linda's Wintermaand: Jelka van Houten had oogje op 'leuke camerajongens' Bekijk deze video » Zien: Guus Meeuwis wordt moedeloos van uitgestelde bruiloft met Manon Meijers Bekijk deze video » Deze week zijn zanger Guus Meeuwis en actrice Jelka van Houten te gast bij Linda de Mol in Linda's Wintermaand. MomentenDe twee BN'ers vertellen bij Linda over de meest memorabele momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2021: hoe hebben ze dit jaar beleefd? StreamersVanwege de coronapandemie zaten grote optredens er niet in. Afgelopen jaar deed Guus Meeuwis wel mee met The Streamers, een gelegenheidsformatie die gratis livestream-concerten gaf. Jelka van Houten was te zien in de Net5-serie Adem in, Adem uit. HaardvuurIn het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer warm en hartelijk, wat buitengewoon eerlijke en openhartige gesprekken oplevert. De huisband Mell & Vintage Future speelt de favoriete liedjes van Guus en Jelka. Linda's Wintermaand: Nikkie de Jager praat voor het eerst over chantage bij coming-out Bekijk deze video » Linda's Wintermaand gemist? André van Duin vertelt over traumatische Sinterklaasfeesten Bekijk deze video » Nikkie de Jager openhartig bij Linda's Wintermaand: "Roofoverval erger dan coming-out" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week zijn zanger Guus Meeuwis en actrice Jelka van Houten te gast bij Linda de Mol in Linda's Wintermaand.

Momenten
De twee BN'ers vertellen bij Linda over de meest memorabele momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2021: hoe hebben ze dit jaar beleefd?

Streamers
Vanwege de coronapandemie zaten grote optredens er niet in. Afgelopen jaar deed Guus Meeuwis wel mee met The Streamers, een gelegenheidsformatie die gratis livestream-concerten gaf. Jelka van Houten was te zien in de Net5-serie Adem in, Adem uit.

Haardvuur
In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer warm en hartelijk, wat buitengewoon eerlijke en openhartige gesprekken oplevert. De huisband Mell & Vintage Future speelt de favoriete liedjes van Guus en Jelka.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Linda's Wintermaand

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda's Wintermaand gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV