Sterren Op Het Doek: Anna Drijver was met dwangneurose bang voor Apocalyps

Sterren Op Het Doek: Anna Drijver was met dwangneurose bang voor Apocalyps

Anna Drijver doet in Sterren Op Het Doek een boekje open over haar dwangneurose. Ze was eerder bang dat als ze niet zou toegeven aan haar tics, dat dat grote gevolgen zou hebben.

Lees verder onder de video.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Anna Drijver was met dwangneurose bang voor Apocalyps Anna Drijver doet in Sterren Op Het Doek een boekje open over haar dwangneurose. Ze was eerder bang dat als ze niet zou toegeven aan haar tics, dat dat grote gevolgen zou hebben. Lees verder onder de video. ‘Zo groot is dat’“Je denkt eigenlijk dat er een soort Apocalyps…”, vertelt de actrice in het programma waarin ze wordt geportretteerd. “En ook heel raar, alsof ik dat zou kunnen tegenhouden met mijn tics. Maar zo groot is dat.” Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Gerri Eickhof open over zware jeugd in Amsterdam-Noord Bekijk deze video » Anna Drijver te gast in slot Sterren Op Het Doek: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

‘Zo groot is dat’
“Je denkt eigenlijk dat er een soort Apocalyps…”, vertelt de actrice in het programma waarin ze wordt geportretteerd. “En ook heel raar, alsof ik dat zou kunnen tegenhouden met mijn tics. Maar zo groot is dat.”

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV