Video: laatste nachtje voor de finalisten van Expeditie Robinson 2021

Video: laatste nachtje voor de finalisten van Expeditie Robinson 2021

Video: laatste nachtje voor de finalisten van <em>Expeditie Robinson</em> 2021 Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Do Rijpma van Hulst en Anouk Maas staan vanavond in de finale van Expeditie Robinson. "Morgen mogen we een laatste streepje op onze bidon krassen en dan is het klaar. Slaaplekker", wordt er gezegd in de beelden hierboven. Wie wint Expeditie Robinson 2021? We zien het vanavond bij RTL 4. De finale van Expeditie Robinson is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook JayJay Boske 15 kilo kwijt na Expeditie Robinson: ‘Gewicht toen ik 16 was’ Bekijk deze video » Yuki over Expeditie Robinson: "Mensen op tv zien alleen dat wij het spel hard spelen" (video) Bekijk deze video »

Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Do Rijpma van Hulst en Anouk Maas staan vanavond in de finale van Expeditie Robinson. "Morgen mogen we een laatste streepje op onze bidon krassen en dan is het klaar. Slaaplekker", wordt er gezegd in de beelden hierboven. Wie wint Expeditie Robinson 2021? We zien het vanavond bij RTL 4.

De finale van Expeditie Robinson is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV