Video: Peter R. de Vries was zich bewust van gevaar als vertrouwenspersoon Nabil B.

Video: Peter R. de Vries was zich bewust van gevaar als vertrouwenspersoon Nabil B.

In een interview met Nieuwsuur, enkele maanden voor zijn liquidatie, vertelt Peter R. de Vries dat hij zich heel bewust was van het gevaar als vertrouwenspersoon van kroongetuige Nabil B. In het gesprek blikte de misdaadverslaggever terug op de moord op Derk Wiersum, de advocaat van de kroongetuige in het Marengo-proces.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Peter R. de Vries</em> was zich bewust van gevaar als <em>vertrouwenspersoon</em> Nabil B. In een interview met Nieuwsuur, enkele maanden voor zijn liquidatie, vertelt Peter R. de Vries dat hij zich heel bewust was van het gevaar als vertrouwenspersoon van kroongetuige Nabil B. In het gesprek blikte de misdaadverslaggever terug op de moord op Derk Wiersum, de advocaat van de kroongetuige in het Marengo-proces. Tekst gaat verder onder de video. Bewust van risicoUit het gesprek met Nieuwsuur werd duidelijk dat Peter zich realiseerde dat hij een groot risico liep. In overleg met de familie van Peter worden stukjes van dit gesprek vanavond uitgezonden. De uitzending is om 21.30 uur te zien op NPO2. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De speciale uitzending van Nieuwsuur met het interview met Peter R. de Vries begint vanavond om 21:20 uur op NPO2.Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Peter R. de Vries was zich bewust van gevaar als vertrouwenspersoon Nabil B.

Bewust van risico
Uit het gesprek met Nieuwsuur werd duidelijk dat Peter zich realiseerde dat hij een groot risico liep. In overleg met de familie van Peter worden stukjes van dit gesprek vanavond uitgezonden. De uitzending is om 21.30 uur te zien op NPO2.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

De speciale uitzending van Nieuwsuur met het interview met Peter R. de Vries begint vanavond om 21:20 uur op NPO2.Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Peter R. de Vries was zich bewust van gevaar als vertrouwenspersoon Nabil B. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV