Joris' kerstboom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Joris' kerstboom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Joris' kerstboom gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Joris' Kerstboom start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Joris Linssen komt in dit seizoen van Joris' kerstboom persoonlijk bij de mensen langs om verhalen op te halen over de bijzondere mensen die zij in het licht willen zetten. Van maandag 20 tot en met donderdag 23 december dagelijks om 21.10 uur op NPO 2, vrijdag 24 december om 21.40 uur en zaterdag 25 december om 20.35 uur. ThuisOmdat Joris geen drukke kerstmarkten kan bezoeken, gaat hij de verhalen bij de mensen thuis ophalen. Hij gaat daarvoor onder andere naar Maastricht, Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Dokkum. SorryElkaar ten huwelijk vragen, een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap bezingen zijn onderwerpen die in Joris' kerstboom de revue passeren. FeestelijkAan het eind van het programma worden de kerstbomen in de verschillende steden feestelijk in het licht gezet, en daarmee de mensen van wie een foto in de boom hangt. Kerstcommercial Lidl 2021: luxe voor iedereen, aandacht voor armoede Bekijk deze video » Joris Linssen in Op1 over nieuw en ontroerend seizoen van Joris' Kerstboom Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Joris Linssen komt in dit seizoen van Joris' kerstboom persoonlijk bij de mensen langs om verhalen op te halen over de bijzondere mensen die zij in het licht willen zetten. Van maandag 20 tot en met donderdag 23 december dagelijks om 21.10 uur op NPO 2, vrijdag 24 december om 21.40 uur en zaterdag 25 december om 20.35 uur.

Thuis
Omdat Joris geen drukke kerstmarkten kan bezoeken, gaat hij de verhalen bij de mensen thuis ophalen. Hij gaat daarvoor onder andere naar Maastricht, Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Dokkum.

Sorry
Elkaar ten huwelijk vragen, een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap bezingen zijn onderwerpen die in Joris' kerstboom de revue passeren.

Feestelijk
Aan het eind van het programma worden de kerstbomen in de verschillende steden feestelijk in het licht gezet, en daarmee de mensen van wie een foto in de boom hangt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Joris' Kerstboom

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV