WK Darts: Raymond van Barneveld (Barney) verslaat Llagan en bereikt tweede ronde, bekijk de samenvatting

WK Darts: Raymond van Barneveld (Barney) verslaat Llagan en bereikt tweede ronde, bekijk de samenvatting

Oude tijden herleefden maandagavond in Ally Pally, toen vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld de dartsarena betrad, tijdens zijn eersterondepartij op het WK Darts. Ondersteund door zijn Barney-Army liet de Hagenaar, met flashy mondkapje, zien nog altijd bij de beste darters van de wereld te horen, mits zijn zelfvertrouwen op orde is en hij in goede doen is.

3-0 in sets
Dat was maandag allemaal het geval: hij kwam, zag en overwon en zijn tegenstander Lourence Ilagan kwam er eigenlijk niet aan te pas en werd in drie sets (3-0) terug naar de Filipijnen gestuurd. Donderdag zal Van Barneveld aantreden tegen niemand minder dan Rob Cross, voor zijn tweederondepartij. Die wedstrijd is de derde partij tijdens het avondprogramma, dat om 20:00uur begint.

De samenvatting van de partij van Barney tegen Llagan zie je hieronder

WK Darts: Raymond van Barneveld (<em>Barney</em>) verslaat Llagan en bereikt tweede ronde, bekijk de samenvatting Oude tijden herleefden maandagavond in Ally Pally, toen vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld de dartsarena betrad, tijdens zijn eersterondepartij op het WK Darts. Ondersteund door zijn Barney-Army liet de Hagenaar, met flashy mondkapje, zien nog altijd bij de beste darters van de wereld te horen, mits zijn zelfvertrouwen op orde is en hij in goede doen is. 3-0 in setsDat was maandag allemaal het geval: hij kwam, zag en overwon en zijn tegenstander Lourence Ilagan kwam er eigenlijk niet aan te pas en werd in drie sets (3-0) terug naar de Filipijnen gestuurd. Donderdag zal Van Barneveld aantreden tegen niemand minder dan Rob Cross, voor zijn tweederondepartij. Die wedstrijd is de derde partij tijdens het avondprogramma, dat om 20:00uur begint. De samenvatting van de partij van Barney tegen Llagan zie je hieronder Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts 2021. Bekijk ook WK Darts: Michael van Gerwen wint in tweede ronde van Chas Barstow Bekijk deze video » Positieve Raymond van Barneveld na bereiken tweede ronde WK Darts: "Gewoon goed gedaan toch" Bekijk deze video »
Darts :
WK Darts: Raymond van Barneveld (Barney) verslaat Llagan en bereikt tweede ronde, bekijk de samenvatting

Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts 2021.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV