Beau gemist? Kunstenaar Daan Roosegaarde vertelt over uniek project in Franeker

Beau gemist? Kunstenaar Daan Roosegaarde vertelt over uniek project in Franeker

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Kunstenaar Daan Roosegaarde vertelt over uniek project in <em>Franeker</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Kunstenaar Daan Roosegaarde heeft iets bijzonders bedacht: hij wil de sterren zichtbaar maken door een hele stad in het donker te zetten. Na lang wikken en wegen besloot hij het gewoon te gaan doen. Roosegaarde kwam in contact met de burgemeester van de Friese stad Franeker, die een rijke historie van astronomen kent. Afgelopen zomer was het zover, maar nu roept Roosegaarde steden wereldwijd op dit initiatief te volgen. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Kunstenaar Daan Roosegaarde vertelt over uniek project in Franeker

Kunstenaar Daan Roosegaarde heeft iets bijzonders bedacht: hij wil de sterren zichtbaar maken door een hele stad in het donker te zetten. Na lang wikken en wegen besloot hij het gewoon te gaan doen. Roosegaarde kwam in contact met de burgemeester van de Friese stad Franeker, die een rijke historie van astronomen kent. Afgelopen zomer was het zover, maar nu roept Roosegaarde steden wereldwijd op dit initiatief te volgen.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV