Kijk LIVE naar het Urbi et Orbi door Paus Franciscus tijdens Kerst 2021

Kijk LIVE naar het Urbi et Orbi door Paus Franciscus tijdens Kerst 2021

Kijk hier op zaterdag 25 december om 12.00 uur LIVE naar het Urbi et Orbi van Paus Franciscus.

De Kerstdagen staan bol van de tradities die soms niet met de oorsprong van de feestdag te maken hebben, maar uiteraard besteedt ook de rooms-katholieke kerk weer uitgebreid aandacht aan het feest. Urbi et orbi, het uitspreken van de pauselijke zegen, op Eerste Kerstdag te zien op NPO 2 en via bovenstaande livestream.

Urbi et orbi gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Urbi et orbi is zaterdag 25 december om 12.00 uur live te zien op NPO 2 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je Urbi et orbi terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE naar het <em>Urbi et Orbi</em> door Paus Franciscus tijdens <em>Kerst 2021</em> Kijk hier op zaterdag 25 december om 12.00 uur LIVE naar het Urbi et Orbi van Paus Franciscus. De Kerstdagen staan bol van de tradities die soms niet met de oorsprong van de feestdag te maken hebben, maar uiteraard besteedt ook de rooms-katholieke kerk weer uitgebreid aandacht aan het feest. Urbi et orbi, het uitspreken van de pauselijke zegen, op Eerste Kerstdag te zien op NPO 2 en via bovenstaande livestream. Urbi et orbi gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. Urbi et orbi is zaterdag 25 december om 12.00 uur live te zien op NPO 2 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je Urbi et orbi terugkijken bij Gids.tv.
Live :
Kijk LIVE naar het Urbi et Orbi door Paus Franciscus tijdens Kerst 2021

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV