Zien: "Directeurtje" Marco Louwerens legt uit waarom SBS6 een haardvuur uitzend

Zien: "Directeurtje" Marco Louwerens legt uit waarom SBS6 een haardvuur uitzend

SBS6 zendt op Eerste Kerstdag een haardvuur uit met de kerstmuziek van Sky Radio. Marco "Directeurtje" Louwerens legt uit waarom ze dat doen.

Zien: "Directeurtje" Marco Louwerens legt uit waarom SBS6 een haardvuur uitzend SBS6 zendt op Eerste Kerstdag een haardvuur uit met de kerstmuziek van Sky Radio. Marco "Directeurtje" Louwerens legt uit waarom ze dat doen. Aandacht voor elkaar"Even niet die aandacht op de televisieprogramma's, die we natuurlijk met alle liefde uitzenden, maar een beetje aandacht voor elkaar," legt Louwerens uit. Hij gaat zelf overigens het haardvuur ook aanzetten. Het Haardvuur is op zaterdag 25 december vanaf 18.30 uur te zien op SBS6. Bekijk ook Zien: Wilfred Genee mogelijk naar Viaplay, wat weet Marco Louwerens? "Rare vraag!" Bekijk deze video » Albert Verlinde over Het Haardvuur op eerste kerstdag: "Wat is dit nou toch?" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aandacht voor elkaar
"Even niet die aandacht op de televisieprogramma's, die we natuurlijk met alle liefde uitzenden, maar een beetje aandacht voor elkaar," legt Louwerens uit. Hij gaat zelf overigens het haardvuur ook aanzetten.

Het Haardvuur is op zaterdag 25 december vanaf 18.30 uur te zien op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV